С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Детето Отговаря

Резултати за детето отговаря (43)

Работещата майка - наръчник за оцеляване

Работещата майка - наръчник за оцеляване

Да решиш дали да останеш вкъщи с бебето или да се върнеш бързо обратно на работа е един от трудните въпроси, пред които ще се изправиш още в първите месеци след раждането на детето ти. Сигурно някога отдавна-отдавна си си мечтала за живот, в който с лекота балансираш между прекрасно подредения си дом, красивите си добре възпитани дечица, любящия съпруг и приятната добре платена работа.

Откъде произхождат детските страхове?

Откъде произхождат детските страхове?

Децата могат да се страхуват от различни неща, от високи и внезапни звуци, когато ги събудят неочаквано или пък когато някой се прокрадне мълчешком зад тях. По принцип тези страхове лесно могат да бъдат обяснени с вродения инстинкт за самосъхранение.

С дете в ресторанта

С дете в ресторанта

Храненето с малчугана навън е истинско приключение. Понякога семейната вечеря на публично място може да те накара да си кажеш „Никога повече!”.

Не говори с непознати!

Не говори с непознати!

Една от отговорните родителски задачи е да научат мъника как да се държи с непознати. И това е толкова важно, колкото и общуването с приятели, което също се научава от мама и тате.

Притежава ли необходимите способности твоето тригодишно дете?

Притежава ли необходимите способности твоето тригодишно дете?

Как се развива детето ти? Да, ти имаш собствено наблюдение върху интелекта му, но въпреки това искаш да научиш още. Защото усъвършенстването на вниманието, мисленето, паметта, речта, фината моторика – са важни стъпки и напредък по пътя на растежа?

Повече свобода за малкия палавник

Повече свобода за малкия палавник

Тя винаги е до детето си при всяка негова стъпка, като орлица не позволява на другите деца да взимат играчките му и следи за всеки подозрителен предмет, който се доближава до устата му. Това е свръхгрижовната до изтощение майка, която бди над рожбата си и иска да го предпази от всичките злини, които се изправят на пътя му

Мами, татко и аз

Мама, татко и аз

Мама и татко са различни по темперамент и е съвсем нормално по различен начин да показват обичта си към малкото. Прочети как всеки един от тях се привързва по собствен начин към своето дете.

Позитивната дисциплина

Позитивната дисциплина

Едва ли има майка, която да не е била на ръба на нервна криза, изпаднала в безпомощна ярост пред поредните бели на любимите си деца. Ако ти се случва, не се обвинявай че си лош родител и не забравяй, че 99% от нас са били в подобна ситуация. Тънкостите на дисциплината са много, но в крайна сметка не е нужно да завършиш висше образование, за да отгледаш дете.

Обърнат режим "Нощ като ден"

Обърнат режим "Нощ като ден"

Дете, крещящо по цели нощи… Поредните безсънни часове, като символ на героичното майчинство… Как да избегнеш всичко това? И какво да направиш, ако опитите ти досега са били неуспешни?

Любовта след раждането на бебето

Любовта след раждането на бебето

За много двойки любовта след раждането на бебето се превръща в истинско предизвикателство. Причините са комплексни - внезапните промени в начина на живот, физическата и емоционална изтощеност, породени от появата на новото човече, сексуална отчужденост.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби