С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Захранване

Резултати за захранване (38)

Предпазване от хранителни алергии

Предпазване от хранителни алергии

За съжаление, почти всяко второ дете страда от някакъв вид алергия. Дори кърмачетата вече страдат от алергична хрема, от атопичен дерматит, от хранителни алергии.

приготвяне на детска храна

Правила за приготвяне на детската храна

Някои деца харесват само домашно приготвените гозби на мама. Та нали само тя знае вкуса на своето дете?

Разтоварване – рецепта за добра форма

Разтоварване – рецепта за добра форма

Често, особено след раждане, никак не ни харесва образа в огледалото. Сега, през лятото, истината сякаш лъсва с двойна сила. Ако все още не си ходила на море и искаш да влезеш във форма или просто да си възвърнеш старите килограми, има лесен и сигурен начин да го постигнеш без да се самоизтезаваш.

Хранене на бебета и малки деца

Хранене на бебета и малки деца

Дайте на вашите деца най-добрия старт в живота още от захранването – това е вашето универсално ръководство за здравословно и сполучливо хранене за бебета и деца на възраст от 0 до 6 години

Храненето при кърмене

Храненето при кърмене

Кърменето е най-добрата храна, която бебето получава. То е и уникален начин на комуникация между мама и бебе. Но за доброто кърмене е важно не само липсата на режим, а и храната, която кърмачката консумира.

Столчето за хранене

Столчето за хранене

Още преди да се роди мъничето, списъкът с подаръците и нужните вещи е на лице, между тях е и столчето за хранене. Някои вещи почти винаги се оказват излишни, други обаче са от първа необходимост.

Полезни съвети за хранене на бебето

Полезни съвети за хранене на бебето

Храненето на бебето може да се окаже истинско предизвикателство – както за родителите, така и за него самото...

Твърда храна на бебето – кога?

Твърда храна на бебето – кога?

Синът ми е на три месеца и се чудя дали да започна да го захранвам първо със сокове и кога да включа твърда храна? Знам, че преди на 3-4-ия месец вече са давали зеленчуци и плодове на бебетата, но сега е различно. Коя е по-правилната практика?


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби