С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Стрии И Бременност

Резултати за стрии и бременност (4)

Най-често задаваните въпроси за стриите

Най-често задаваните въпроси за стриите

Между 50 и 70% от бременните жени получават стрии в различен период от бременността. Често появата им е провокирана от хормоналните промени, точно за това много тийнейджърки също започват да се оплакват от неприятните белези.

Стрии и бременност

Стрии и бременност

Какво кара кожата да се променя до неузнаваемост по време на бременността? Защо се появяват стрии, тези неприятните линийки и още по-зле – защо не изчезват?

Грижа за кожата - преди и след раждането

Грижа за кожата - преди и след раждането

Кожата е огледало на състоянието на цялото тяло. За да е здрава, трябва да има равновесие в организма. Как да го постигнеш съветва дерматологът д-р Анастасия Миланова, лектор в училище за родители „Моето дете“.

Напреднала бременност - помощ, променям се!

Напреднала бременност - помощ, променям се!

Въпрос: В напреднала бременност съм и съм на прага на отчаянието от промените, които ми се струпаха. Коремът ми се окосми... Какво още да очаквам и мога ли да предотвратя някои от не дотам желаните „бонуси“ на бременността?


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби