С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Бащинство

Резултати за бащинство (91)

Джъд Лоу очаква бебе

Джъд Лоу очаква бебе

Актьорът, по който въздиша половината женско население на света, очаква поредния си наследник. Джъд Лоу вече има три деца, това е четвъртото на многодетния баща.

Естествено раждане след секцио

Естествено раждане след секцио

Свикнали сме на мантрата на много лекари, които са убедени, че след секцио няма друг вариант за раждане, освен отново операция. Но напоследък, дори в България, започна да се прокрадва плахо информация, че нещата не стоят точно така.

Децата и телевизията

Децата и телевизията

Почти всеки родител ще да признае, че е използвал синия екран за детегледачка поне за известно време. Но каквито и оправдания да си измислим, телевизията въздейства негативно и всички изследвания го доказват.

За успешната бременност

За успешната бременност

Майката е първата вселена за бебето, именно по тази причина всичко, което се случва с нея се отразява и на него. Емоциите на мама се усещат от детето в утробата, а и след това, отразяват се на физическото и психическото му развитие.

Добрият родител

Добрият родител

Още преди да се роди детето, че и преди да е заченато, кандидат майките се главоблъскат с екзистенциални въпроси от рода на „Дали съм готова за майка?”, „Как ще се справя?”, „Дали ще съм добра?” и още куп излишни терзания.

Домашното образование

Домашното образование

Домашото образование съществува и в България. Родителите, които са го избрали са убедени, че дават най-доброто на децата си като знания и като възпитание.

Домашен ДНК тест определя бащинството

Домашен ДНК тест определя бащинството

ДНК тест, с помощта на който в домашни условия може да бъде определено бащинството, пуснаха на пазара...

Децата след развода

Децата след развода

Всяко семейство си има особеностите, няма еднакво щастливи семейства, проблемите са индивидуални. Но когато отношенията стигнат до развод, най-пострадалите могат да се окажат децата.

Днес празнуваме Денят на Бащата

Днес празнуваме Денят на Бащата

Днес в България отбелязваме Деня на бащата - празник, прославящ бащите и бъдещите бащи.

Жените подсъзнателно харесват възрастни мъже

Жените подсъзнателно харесват възрастни мъже

Учените установили, че жените избират по-възрастни от тях мъже по две причини – еволюционна и психическа.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби