С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Бащинство

Резултати за бащинство (91)

Ревност при децата

Ревност при децата

Децата са заредени с енергия и емоции, те са откровени и чувствителни до болезненст. Когато на семейния хоризонт се появи второ дете, емоциите често преминават в негативния спектър. Има начин да преминете през това, без драми и наранени чувства. С време и много любов детето ти ще приеме новото бебе.

Страховете

Страховете

Може би с времето, докато растем, забравяме за детските ни страхове. Може би за това пропускаме притесненията на мъниците и ги приписваме на ината или глезенето, а може би изобщо не ги забелязваме.

Страх от училище

Страх от училище

Първият срок вече е отминал и първолакът е показал характер в училище. При някои деца адаптацията е изключително бърза, при други това е мъчителен процес, който включва високи дози страх и стрес.

С бебе в офиса

С бебе в офиса

Много фирми в Западна Европа и САЩ са достигнали до извода, че е крайно време да се предприемат мерки, улесняващи майките, които искат да се върнат на работа по-бързо, като им се позволи да вземат и чедата си в офиса.

Светът на словото – кога и как

Светът на словото – кога и как

24-ти май е чудесен повод да се замислим за мястото на книгите в живота на децата ни. Компютърът и телевизията отдавна изхвърлиха книгите от класацията на любимите детски занимания.

Слинг или кенгуру

Слинг или кенгуру

Още с първите часове бебето има нужда от кърма и ласки. От първия му ден насетне то има неотменима нужда от прегръдки и близост с родителите си. Най-лесният начин за носене на бебето е със слинг или кенгуро.

Рики Мартин учи на бащинство Сър Елтън Джон

Рики Мартин учи на бащинство Сър Елтън Джон

Рики Мартин, който отглежда близанците си като самотен баща, реши публично да даде няколко съвета по родителство на Сър Елтън Джон и Дейвид Фърниш, които неотдавна си осиновиха малко момченце.

С дете на зъболекар

С дете на зъболекар

Не е лесно да заведеш дете на зъболекар. И съвсем разбираемо, почти няма човек, който да го посещава с радост.

Роби Уилямс се готви да става баща

Роби Уилямс се готви да става баща

Британският изпълнител Роби Уилямс ще става татко в близкото бъдеще.

Стерилитет при мъжете

Стерилитет при мъжете

Най-честата жертва на одумки при липса на деца в семейството са жените. Но вече има достатъчно информация, времената се менят.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби